Θερμομόνωση

Η καλύτερη θερμομόνωση για το σπίτι σας, είναι αυτή που θα δαπανήσετε τα λιγότερα χρήματα για την θέρμανσή του.

Εξωτερική θερμομόνωση

Εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη της θερμικής άνεσης για τους ενοίκους του.

Εσωτερική θερμομόνωση

Σχεδόν το ήμισυ του συνόλου της θερμότητας χάνεται από στερεά τοιχώματα του σπιτιού. Η εσωτερική θερμομόνωση θα επιβραδύνει τον ρυθμό με τον οποίο χάνεται η θερμότητα.

Η Sp constructions παρέχει υπηρεσίες κτιρίου σε πελάτες που εκτιμούν την επιμέλεια, την επινοητικότητα και την δημιουργικότητα σε έναν συνεργάτη. Διατηρούμε ένα δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, με προσωπικό που εργάζεται σε περισσότερα από 200 έργα κάθε χρόνο. Διαθέτοντας οικοδομικό όγκο κατατασσόμαστε σε μεγάλα τμήματα της αγοράς του κλάδου.

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες τη δυνατότητα πρόσβασης και την υποστήριξη μιας τοπικής επιχείρησης με τη σταθερότητα και τους πόρους ενός πολυεθνικού οργανισμού.

Θερμομόνωση

Υλικά θερμομόνωσης

thermomonosieu
Σήμερα, τα περισσότερα υλικά αφρού χρησιμοποιούν παράγοντες αφρισμού που δεν χρησιμοποιούν χλωροφθοράνθρακες (CFC) ή υδροχλωροφθοράνθρακες (HCFC), οι οποίες είναι επιβλαβείς για το στρώμα όζοντος της γης. Διαθέσιμα υγρά υλικά μόνωσης αφρού περιλαμβάνουν:

 • Τσιμεντοειδή

 • Φαινολικές

 • Πολυισοκυανικος (polyiso)

 • Πολυουρεθάνης

 • Εξωτερική θερμομόνωση

 • Εσωτερική θερμομόνωση

 • Μόνωση ταράτσας

 • Θερμομόνωση κτιρίων

Δείτε περισσότερα

Clients & Testimonials

More then 20 000 of happy customers

 • Εξωτερική μόνωση τοίχων περιλαμβάνει την εφαρμογή από ένα μονωτικό στρώμα και ένα διακοσμητικό φινίρισμα στεγανό στον εξωτερικό τοίχο ενός κτιρίου. Η εξωτερική θερμομόνωση γενικά έχει μεγαλύτερο κόστος, όμως μεγιστοποιεί το ποσοστό της μόνωσης αυξάνωντας τα οφέλη.
  Εφαρμογές Θερμομόνωσης
  Εφαρμογές Θερμομόνωσης
 • Μόνωση εξωτερικών τοίχων βελτιώνει την εμφάνιση και προστιθέτει προστασία από τον καιρό καθιστώντας το σπίτι ενεργειακά πιο αποδοτικό.
  Εξωτερική Θερμομόνωση
  Εξωτερική Θερμομόνωση
isomat
Caparol
Driveit
Ecocosmos
Bioclima

Θερμομόνωση, Εξωτερική θερμομόνωση, Μόνωση Ταράτσας

Ανακαινίσεις, Επισκευές κτιρίων

Η καλύτερη μόνωση για το σπίτι σας, είναι αυτή που θα δαπανήσετε τα λιγότερα χρήματα για την θέρμανσή του. Μάθετε περισσότερα για τα διάφορα είδη της μόνωσης, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου θωράκισης, διπλά τζάμια και μόνωσης για σοφίτες και τους τοίχους.

Our Skills & Services

Who We Are & What We Do

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε την θερμομόνωση κατοικιών (εσωτερική και εξωτερική), την μόνωση κτιρίων, μονώσεις ταρατσών, στέγης και υπογείων.
Θερμομόνωση 95%
Εξωτερική θερμομόνωση 90%
Μόνωση Ταράτσας 90%
Ανακαινίσεις 90%
Η Φιλοσοφία μας

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο πρωταρχικός στόχος της Sp constructions. Ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ποιότητα, στον επαγγελματισμό και στην ικανοποίηση του πελάτη. Η πολυετή εμπειρία μας στην διαχείριση, στο εξειδικευμένο προσωπικό και στην πρωτοποριακή μέθοδο διαχείρισης έργων, επιτρέπει στην Sp constructions να παρέχει με συνέπεια κατασκευαστικές λύσεις ποιότητας για τους πελάτες της. Από τον προ – σχεδιασμό έως την μετά κατασκευή, στόχος μας παραμένει ένα πράγμα – να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών μας.

Αποστολή της Sp constructions είναι να καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας λύσεις με βάση την αξία μέσα από τη διατήρηση ενός επαγγελματία. Στόχος μας είναι η προσανατολισμένη ομάδα μας να πετυχαίνει συνεχώς να χρησιμοποιώντας state-of-the-art τεχνικές.
Για να είμαστε επιτυχής, τόσο ως εταιρεία και ως άτομο.
Να έχουμε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.
Να διεκπεραιώνουμε όλες τις συναλλαγές με ένα δίκαιο και αξιόπιστο τρόπο.
Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.
Βελτίωση των επιδόσεων με τη χρήση state-of – the-art μεθόδους.
Να αναγνωρίζουμε τα λάθη και να είμαστε γρήγοροι για να τα διορθώνουμε.
Να θυμόμαστε ότι ο πελάτης μας είναι ο τελικός μας ” Boss” και η δουλειά μας είναι να εξυπηρετήσει και να τον ικανοποιήσει.

Get in touch!

Send messageclear