θερμομόνωση

Η πολυετή εμπειρία της εταιρίας και σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά είναι η απόλυτη εγγύηση της ολοκληρωμένης κατασκευής κτιρίων.

Παρέχουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών οι οποίες ανανεώνονται ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, μέχρι την διενέργεια όλων των εργασιών συντήρησης και επισκευής που κάθε κτίριο απαιτεί.

Το μεγάλο πελατολόγιο της εταιρίας εκτός του ότι αποτυπώνει μια σχέση εμπιστοσύνης αποτελεί και εγγύηση ποιότητας και συνέπειας και αξιοπιστίας.

Δείτε τα έργα μας

insulation-render
eksoterikh-thermomonosi

Εξωτερική θερμομόνωση

Εξωτερικη θερμομονωση κτιρίων αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη της θερμικής άνεσης για τους ενοίκους του.

Τα οφέλη της εξωτερικής θερμομόνωσης

Εξωτερική Θερμομόνωση θα μπορούσε να εξοικονομήσει έως και € 600 ανά έτος * Εξοικονομεί περίπου 1,9 τόνους CO2 ετησίως. Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του κτιρίου, Βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση του κτιρίου

Εξωτερική Θερμομόνωση απόσβεση χρημάτων

Η απόσβεση για την εξωτερική μόνωση, θερμομόνωση είναι γύρω από 2, 3 χρόνια, κατά μέσο όρο, αλλά αυτό πραγματικά εξαρτάται από την ποσότητα της μόνωσης που εφαρμόζεται, τον τρόπο που το κτίριο είναι κατασκευασμένο και την κατάσταση της υπόλοιπης κατοικίας.

  • Άμεση απόσβεση χρήματων

  • Εξοικονόμηση έως και 600€ ανά έτος

  • Βελτίωση εμφάνισης κτιρίου

  • Μείωση απώλειας θερμότητας

  • Ενεργειακή μελέτη

  • Θερμομόνωση με φυσικά υλικά

Εσωτερική θερμομόνωση

Σχεδόν το ήμισυ του συνόλου της θερμότητας χάνεται από στερεά τοιχώματα του σπιτιού. Η εσωτερική θερμομόνωση θα επιβραδύνει τον ρυθμό με τον οποίο χάνεται η θερμότητα.

Τύποι εσωτερικής μόνωσης

Υπάρχουν δύο τρόποι για να μονώθει ένας τοίχος εσωτερικά – με άκαμπτες μονωτικές πλάκες ή με μόνωση stud.

Η Stud μόνωση τοίχου είναι παχύτερη από τις άκαμπτες μονωτικές πλάκες, γι ‘αυτό θα μειώθει το μέγεθος του δωματίου σας περισσότερο. Αλλά ένας τοίχος stud είναι αρκετά ισχυρός ώστε να κρατήσει βαριά εξαρτήματα, όπως μονάδες κουζίνας, καλοριφέρ ή νιπτήρες. Με τις μονωτικές σανίδες χρειάζονται στηρίγματα που περνούν και στο πίσω από τον τοίχο.
Αν ο σοβάς είναι άνισος ή από τον γύψο έχει αφαιρεθεί και η πλινθοδομή είναι άνιση, ο τοίχος πρέπει να ισοπεδωθεί με ένα στρώμα γύψου πριν  να τοποθετηθούν σανίδες, έτσι ώστε ένας τοίχος stud θα μπορούσε να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Υλικά θερμομόνωσης

Τα καλύτερα υλικά θερμομόνωσης που έχουν σχέση με εσωτερική – εξωτερική Θερμομόνωση θα πρέπει να είναι σε θέση να « αναπνέουν », προκειμένου να αποφεύγεται η συμπύκνωση αυτό σημαίνει ότι η καλύτερη επιλογή είναι τα φυσικά υλικά.

eswterikh-thermomonosi

Μόνωση ταράτσας

Όταν αυξάνεται η θερμότητα, σε ένα μη μονωμένο σπίτι το ένα τέταρτο της θερμότητας σας χάνεται μέσω της στέγης. Μια μονωμένη σοφίτα ή ταράτσα είναι ένα απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να σώσει την θερμότητα του χώρου που χάνεται και να μειώσει σημαντικά τα έξοδα θέρμανσης. Η μόνωση στέγης είναι αποτελεσματική για τουλάχιστον 40 χρόνια.

Μόνωση στέγης

Όταν αυξάνεται η θερμότητα, σε ένα μη μονωμένο σπίτι το ένα τέταρτο της θερμότητας σας χάνεται μέσω της στέγης. Μια μονωμένη σοφίτα ή ταράτσα είναι ένα απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να σώσει την θερμότητα του χώρου που χάνεται και να μειώσει σημαντικά τα έξοδα θέρμανσης. Η μόνωση στέγης είναι αποτελεσματική για τουλάχιστον 40 χρόνια.
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα ζεστό πατάρι και μια κρύα σοφίτα;
Εάν έχετε ένα τυπικό σπίτι με επικλινή στέγη, ή έχει το πάνω διαμέρισμα  και είναι υπεύθυνα για την σοφίτα και την στέγη, μπορείτε είτε να επιλέξετε να έχουν μια ζεστή σοφίτα ή μια κρύα σοφίτα:
Ένα ζεστό loft είναι όπου μπορείτε να μονώσετε αμέσως κάτω από τη στέγη, που σημαίνει η σοφίτα σας να είναι ζεστή.
Μια κρύα σοφίτα είναι όπου μπορείτε να μονώσετε αμέσως πάνω από την οροφή του άνω ορόφου, οπότε δεν υπάρχει θερμότητα από το σπίτι σας παίρνει στην σοφίτα σας.
monosi-stegis

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αναλαμβάνουμε την θερμομόνωση κατοικιών (εσωτερική και εξωτερική), την μόνωση κτιρίων, μονώσεις ταρατσών, στέγης και υπογείων καθώς χρωματισμούς και ανακαινίσεις. Το συνεργείο μας έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας και διεκπεραιώνουμε κάθε εργασία σε οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός Αθηνών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε λύση για κάθε πρόβλημα της οικίας σας ή του κτιρίου σας.

Send messageclear

Πρόσφατα έργα μας

Η εταιρεία Thermomonosi αναλαμβάνει πλήρως να αποκαταστήσει προβλήματα που αντιμετοπίζεται εγκαθιστώντας κορυφαίας ποιότητας υλικά για την μόνωση ταράτσας, μόνωση στέγης και την μόνωση υπογείου.